Skip to main content

Scandal uriaş, după ce un bărbat a intrat cu furca într-o sală de jocuri de noroc! S-a lăsat cu ameninţări şi o maşină distrusă

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a cerut ajutorul Poliţiei, după ce a fost ameninţat de mai multe persoane care, la un moment dat i-au şi distrus maşina.

S-a întâmplat luni seara, în preajma unei săli de jocuri de noroc din Haţeg, judeţul Hunedoara, unde victima a intrat înarmată cu o furcă.

A început să ameninţe pe toată lumea, angajaţi şi clienţi, deopotrivă, după care a făcut cale întoarsă.

CITEŞTE ŞI: Au început înscrierile pentru Timişoara City Marathon! Hai să alergi şi tu, în Capitala Europeană a Culturii

Doar că afară, rolurile s-au inversat, iar cei care au fost iniţial ameninţaţi de bărbatul de 38 de ani au vrut să se răzbune.

Depăşit numeric, individul a urcat în maşina pe care o avea parcată în apropiere, însă urmăritori lui şi-au vărsat nervii asupra autoturismului.

Speriat, bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat incidentul, iar la faţa locului a ajuns de urgenţă, un echipaj de poliţişti.

În urma verificărilor, oamenii legii l-au identificat pe unul dintre agresori, în persoana unui bărbat de 41 de ani, care a fost dus la audieri, fiind acuzat de amenințare și distrugere.

Nici cel care a cerut ajutorul poliţiştilor nu a scăpat de dosar penal, pentru că ancheta a scos la iveală că de fapt el a provocat scandalul.

„Poliţiştii din cadrul Formațiunii Investigații Criminale Hațeg, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Investigații Criminale Hunedoara, au depistat și reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Petroșani, bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea de obiecte periculoase”, transmite IPJ Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Fără apă la robinete! Astăzi se execută cinci lucrări de conectare a conductelor

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.