Skip to main content

Incendiu la fabrica Valeo! Angajații au fost evacuați de urgență

S-a dat alarma în această seară, după ce un incendiu a izbucnit la o fabrică de componente auto, din Timișoara.

Este vorba despre Valeo, unde toții angajații au fost evacuați imediat, iar serviciul privat pentru situații de urgență al fabricii a intervenit de urgență.

Focarul a fost identificat în camera tehnică, care era inundată cu fum. Angajații fabricii pentru situații de urgență, au acționat rapid pentru ventilarea spațiului.

Deși la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanță, nu a mai fost nevoie de intervenția lor.

Nu au fost înregistrate victime, însă angajații sunt extrem de nemulțumiți pentru că sunt nevoiți să lucreze în condiții improprii.

„Muncitorii stau la o temperatura de peste 49 de grade în hala de producție. Au ieșit toți angajații afara”, a transmis un cititor, pentru Sursa de Vest.

Cauza exactă a incendiului urmează să fie stabilită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.