Skip to main content

Scene cumplite, într-o sală de clasă din judeţul Timiş! O fată şi un băiat s-au bătut crunt, sub privirile îngrozite ale colegilor

Este anchetă la Liceul Teoretic Gătaia, după ce imagini cu o agresiune filmată într-o sală de clase au ajuns în spaţiul public.

Din primele informaţii, protagoniştii sunt o fată şi un băiat, de 14, respectiv 15 ani, care şi-au împărţit pumni şi picioare, s-au tras de păr şi s-au trântit, unul pe altul, pe jos, unde au continuat să se lovească.

Întreaga scenă s-a petrecut sub privirile îngrozite ale colegilor, care însă nu au intervenit să îi despartă pe cei doi.

„La data de 22 mai a.c., polițiștii orașului Gătaia s-au sesizat din oficiu, sub supravegherea procurorului de caz cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. În fapt, la data de 21.05.2024, la o unitate școlară din Gătaia, ar fi avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 14 și 15 ani. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, transmite IPJ Timiş.

UPDATE

Cazul este acum şi în atenţia Inspectoratului Şcolar care a demarat o anchetă pentu a stabili de la ce a pornit conflictul şi ce măsuri trebuie luate, astfel încât situaţia să nu se repete.

În paralel, au fost anunţate şi familiile celor doi elevi de clasa a VII-a care s-au bătut, dar şi Biroul de siguranță Școlară.

„În acest moment, atât Poliția, cât și unitatea de învățământ întreprind măsurile necesare. În ceea ce privește acțiunile aflate în desfășurare la nivelul școlii, suntem în măsură să vă informăm că se investighează cauzele care au dus la producerea incidentului, în scopul aplicării măsurilor care se impun, în virtutea normativelor care guvernează unitățile de învățământ”, transmite ISJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.