Skip to main content

Nepalez, găsit mort în podul unei case! Bărbatul care muncea în Timișoara s-a spânzurat de o grindă

S-a dat alarma în această seară la Timișoara, după ce un bărbat a fost găsit mort în podul unei case.

Un bărbat a sunat la 112 și a cerut ajutor, după ce l-a descoperit pe colegul său de muncă, spânzurat de o grindă.

Ajunși la fața locului, medicii n-au mai putut face nimic pentru bărbatul de 44 de ani, decât să constate decesul.

Bărbatul muncea în construcții și stătea împreună cu mai mulți conaționali de-ai săi, în chirie, într-o casă de pe strada Memorandului. Se pare însă, că avea probleme cu alcoolul, astfel că azi nu s-a dus la lucru, iar când colegii săi s-au întors acasă l-au găsit în podul casei, mort.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 20:35, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în podul unui imobil din municipiul Timișoara, un bărbat a fost găsit decedat. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.