Skip to main content

Coşmarul unei mame, căreia i-a dispărut fiica! Femeia este disperată, pentru că de trei zile nu mai ştie nimic despre fată

Polițiștii din vestul țării s-au mobilizat, după ce o tânără a dispărut fără urmă!

Florentina Ana Podar a fost dată în urmărire națională, după ce mama sa, anunțată de iubitul fetei, a sesizat Poliția.

Femeia le-a povestit oamenilor legii că fiica sa, în vârstă de 20 de ani, a plecat de acasă, în urmă cu trei zile, din Brad, judeţul Hunedoara, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Mama fetei se teme de ce este mai rău şi face un apel disperat către oricine o poate ajuta să îşi gosească fiica.

Florentina Ana Podar are următoarele semnalmente: înălțime 1,65 – 1,70 metri, constituție astenică, aproximativ 50 kg., păr lung, șaten, ochi albaștri (nu se cunoaște cu ce era îmbrăcată sau ce bunuri avea asupra sa).

Deși, din momentul în care familia a cerut ajutorul poliției, oamenii legii au desfășurat mai multe acțiuni pentru a o găsi pe tânără, aceștia nu i-au dat de urmă până în acest moment.

De aceea, fac apel și la populaţie, astfel că, oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.