Scandalos! Condițiile mizere în care se gătește, în bucătăriile unor restaurante din Timișoara!

Restaurantele din mall-uri, dar și din zona centrală a Timișoarei, verificate de inspectorii OPC! Au fost aplicate amenzi de 120.000 de lei, iar la trei operatori economici activitatea le-a fost suspendată.

principalele abateri nerespectare temperaturi de păstrare preparate calde și preparate reci, condiții de depozitare necorespunzătoare in spatii insalubre, cu pământ pe paviment, pereți netencuiti, utilaje, ustensile și mobilier, murdar, cu strat gros grăsime arsă.

În perioada 16-17 mai am efectuat o serie de controale (reclamații și controale operative) la restaurantele din mall-uri și din zona centrală a Municipiului Timișoara,precum și din județ. Astfel au fost verificați 13 operatori economici. Am dat 10 amenzi în valoare de 120.000 lei și două avertismente și măsuri complementare de oprire temporară a prestării serviciilor pentru 3 operatori economici și distrugerea produselor cu deficiențe” transmit reprezentanții OPC Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.