Skip to main content

Scandal uriaş, în vestul ţării, după ce un gimnast din lotul naţional a fost torturat, în cantonament! Sportivul a fost legat de calorifer, obligat să bea alcool şi tuns cu forţa

Un nou scandal zguduie sportul românesc, după ce în spaţiul public au apărut informaţii despre scenele şocante în care au fost implicaţi trei gimnaşti din lotul national.

Totul s-a întâmplat în timpul unui cantonament desfăşurat la Reşiţa, iar doi dintre sportivi, ambii de 15 ani, i-au pus gând rău unui coleg de aceeaşi vârstă.

L-au legat de un calorifer, l-au dezbrăcat în pielea goală, l-au obligat să bea alcool, l-au tuns şi fumau lângă el, scrumând pe trupul lui.

CITEŞTE ŞI: Lucrări de mântuială, pe şantierul de 30 de milioane de euro, de pe Calea Bogdăneştilor! Fritz îi cere constructorului să lucreze şi în weekend-uri, pentru remedierea problemelor

Conform jurnaliştilor de la Prosport, victima este din Lugoj şi este de etnie maghiară, motiv pentru care agresorii i se adresau cu apelativul “Ungure”.

A doua zi, băiatul a părăsit cantonamentul, fugind acasă, unde le-a povestit părinţilor, umilinţa la care a fost supus.

Se pare că atât oficialii lotului naţional cât şi Federaţia Română de Gimnastică au încercat să muşamalizeze incidentul, însă poliţiştii din Caraş-Seevrin au deschis o anchetă în acest caz.

“În urma verificărilor efectuate de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița privind informatiile apărute în spațiul public referitoare la un eveniment în care ar fi fost implicați sportivi ai unui lot de gimnastică, în incinta unui complex sportiv din municipiul Reșița, în urma căruia unul dintre minori ar fi fost agresat fizic, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate. Polițiștii continuă cercetările în cadrul acestui dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de fapt și de drept în care au fost comise faptele și pentru luarea măsurilor legale, ce se impun, față de cei responsabili”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.