Skip to main content

Alianţa Dreapta Unită se dezbină, în Timişoara! Partidul Liberal Timiş denunţă protocolul, din cauza lui Alin Nica

Nici bine nu s-a uscat cerneala de pe protocolul de colaborare a partidelor de dreapta din Timişoara, pentru alegerile locale, că au şi apărut tensiunile.

Revoltat că Alin Nica a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită, Raul Ambruş anunţă că partidul său iese din această coaliţie.

Este vorba despre Partidul Liberal Timiș, fondat de Ambruş după ce a fost dat afară din PNL şi al cărui număr de membri este incert.

Ambruş reclamă faptul că nu a fost consultat cu privire la desemnarea lui Nica drept candidat la CJT şi consideră decizia ca fiind una păguboasă pentru oamenii de rând.

“PLT nu poate participa într-o acțiune prin care Alin Nica și Dominic Fritz încearcă să păcălească electoratul pentru a-și salva pielea. Ne-am dat acordul de a participa în Alianța “Timișoara Unită“ pentru a construi un proiect de viitor pentru oraș, dar ne-am trezit într-o acțiune care are ca unic scop salvarea unui om de la dispariția politică. Un om care timp de aproape patru ani doar a blocat proiecte și inițiative, a distrus, a păcălit, a mințit și a manipulat. Predarea lui Dominic Fritz în brațele lui Alin Nica este o afacere strict personală între doi oameni, nu este despre oraș sau despre județ, nu este despre vreo viziune de dezvoltare sau vreun proiect politic. De aceea nu dorim să validăm o impostură, deoarece Partidul Liberal Timiș a luat naștere din cauza abuzurilor săvârșite de Alin Nica în calitate de președinte al PNL Timiș, care astăzi, ca un șarlatan, vorbește despre democrație și libertate. Membrii PLT consideră o lipsă de respect și o trădare de către USR a parteneriatului recent încheiat și, mai ales, din partea primarului Dominic Fritz, motiv pentru care, în unanimitate, toți membrii PLT au votat pentru retragerea din Alianța “Timișoara Unită“, a declarat consilierul local Raul Ambruș, liderul PLT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.