Skip to main content

Ca în filmele cu mafioți! Doi indivizi au snopit în bătaie, în plină stradă, mai multe persoane

Doi bărbați, care au acționat ca într-o bandă de mafioți, în urmă cu mai bine de trei luni, când, din senin, au lovit fără milă mai multe persoane care treceau pe stradă, au fost reținuți de polițiști.

Totul s-a petrecut în localitatea Aștileu, din județul Bihor, în noaptea de 26 decembrie. Mai exact, cei doi au luat la bătaie toți oamenii care le-au ieșit în cale.

Primele victime luate în colimator au fost un bărbat de 52 de ani și un altul de 27 de ani, ambii din localitatea Aștileu, care au fost luate prin surprindere de cruzimea atacatorilor și nu au reușit să se apere. În plus, bătăușii nu s-au folosit doar de forța fizică, ci și obiecte dure cu care i-au lovit.

De asemenea, procedând în același fel, bărbatul de 35 de ani s-a năpustit cu pumnii, dar și cu un obiect contondent, asupra unei femei de 46 de ani, din aceeași localitate.

În urma incidentelor, bărbatul de 27 de ani, dar și femeia în vârstă de 46 de ani, au suferit răni, pentru care au avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Abia acum însă, cei doi agresori au fost reținuți de polițiști.

La data de 4 aprilie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Postului de Poliție Aștileu au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de doi bărbați, de 27 și 35 de ani, ambii din localitatea Aștileu, județul Bihor, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, transmite IPJ Bihor.

Cei doi agresori au fost arestați la domiciliu pentru 30 de zile, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-au produs evenimentele.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.