Skip to main content

Scandal în Parcul Central, între doi bărbați de 63, respectiv 74 de ani! Ambii au ajuns la spital, unul înjunghiat și altul cu răni la cap

Scandal în mijlocul zilei, în Parcul Central din Timișoara! Protagoniștii: doi bărbați de 74, respectiv 63 de ani, care în urma unei altercații au ajuns la spital.

Bărbatul de 63 de ani a ajuns la spital cu o plagă prin înjunghiere în omoplatul drept, iar cel de-al doilea cu o rană la cap, în urma unei căzături.

Cei doi sunt audiați de polițiști, care încearcă să afle de la ce a pornit conflictul între cei doi.

În data de 18.10.2023, în jurul orei 15:55, polițiștii Secției 1 Timișoara, au fost sesizați cu privire la faptul că în Parcul Central din Timișoara, a avut loc o altercație între doi bărbați. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, în urma unor discuții în contradictoriu, un bărbat, în vârstă de 74 de ani, i-ar fi provocat unui alt bărbat, în vârstă de 63 de ani, o plagă prin înjunghiere la nivelul omoplatului drept. Totodată, bărbatul de 74 de ani, prezenta o plagă la nivelul capului, se pare ca urmare a unei căzături. Ambii bărbați au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei și clarificarea întregii situații.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.