Skip to main content

Scandal în Parcul Central, între doi bărbați de 63, respectiv 74 de ani! Ambii au ajuns la spital, unul înjunghiat și altul cu răni la cap

Scandal în mijlocul zilei, în Parcul Central din Timișoara! Protagoniștii: doi bărbați de 74, respectiv 63 de ani, care în urma unei altercații au ajuns la spital.

Bărbatul de 63 de ani a ajuns la spital cu o plagă prin înjunghiere în omoplatul drept, iar cel de-al doilea cu o rană la cap, în urma unei căzături.

Cei doi sunt audiați de polițiști, care încearcă să afle de la ce a pornit conflictul între cei doi.

În data de 18.10.2023, în jurul orei 15:55, polițiștii Secției 1 Timișoara, au fost sesizați cu privire la faptul că în Parcul Central din Timișoara, a avut loc o altercație între doi bărbați. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, în urma unor discuții în contradictoriu, un bărbat, în vârstă de 74 de ani, i-ar fi provocat unui alt bărbat, în vârstă de 63 de ani, o plagă prin înjunghiere la nivelul omoplatului drept. Totodată, bărbatul de 74 de ani, prezenta o plagă la nivelul capului, se pare ca urmare a unei căzături. Ambii bărbați au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei și clarificarea întregii situații.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.