Skip to main content

Scandal cu bâte şi topoare, la Timişoara! Mai mulţi indivizi de etnie rromă s-au luat la bătaie

Cinci persoane au fost ridicate de poliţiştii din Timişoara şi duse la audieri, după ce au fost implicate într-un scandal de proporţii.

Trei dintre acestea au mers în vizită la rudele lor, la o casă de pe strada Vadul Crişului, cu scopul de a discuta despre o datorie mai veche.

Subiectul a încins spiritele, iar musafirii şi gazdele, toţi de etnie rromă, au început să se certe, apoi s-au luat la bătaie.

CITEŞTE ŞI: Cadavrul unui turist german, descoperit într-o gară din judeţul Arad! Tânărul a murit electrocutat

Cele două tabere şi-au împărţit pumni şi picioare, însă au folosit şi bâte şi topoare, cu care au distrus o maşină.

Din primele informaţii, autoturismul aparţine celor trei oaspeţi care îi acuză pe rivalii lor că l-au avariat.

De cealaltă parte, gazdele spun că maşina a fost distrusă chiar de proprietarii ei, care au vrut să arunce vina pe ei.

La faţa locului au ajuns de urgenţă şi mai multe echipaje de poliţişti, însă scandalul a continuat şi în prezenţa lor.

Într-un final, toţi cei cinci scandalagii au fost duşi la audieri, după care, cel mai probabil vor fi acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

„La data de 15 august a.c., în jurul orei 14:22, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Vadul Crișului, din zona Ronaț a Timișoarei a izbucnit un scandal între 5 persoane pe baza unor neînțelegeri mai vechi. Conflictul nu a degenerat întrucât a fost întrerupt de intervenția polițiștilor, cele 5 persoane cu vârste cuprinse între 19 și 69 de ani, fiind conduse de îndată la sediul Secției 4 Poliție. În urma acestui scandal un autoturism a fost distrus, însă nicio persoană nu a suferit vătămări corporale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun„, transmite IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: Prostie, incompetenţă sau dispreţ faţă de timişoreni? Comercianţii de la Ruga cartierului Lipovei, forţaţi de administraţia Fritz să încalce legea, pentru a fi amendaţi

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.