Skip to main content

Cadavrul unui turist german, descoperit într-o gară din judeţul Arad! Tânărul a murit electrocutat

Un cetăţean german, care vizita ţara noastră, a avut parte de un sfârşit crunt, în gara Ghioroc, din judeţul Arad.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul a urcat cu nişte prieteni, pe un tren de marfă şi s-a creat un arc electric.

CITEŞTE ŞI: Prostie, incompetenţă sau dispreţ faţă de timişoreni? Comercianţii de la Ruga cartierului Lipovei, forţaţi de administraţia Fritz să încalce legea, pentru a fi amendaţi

Tânărul a căzut secerat la pământ, iar medicii care au ajuns de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el, decât să declare decesul.

„La data de 14 august a.c., în jurul orei 23.52, polițiștii Serviciului Județean de Poliţie Transporturi Arad au fost sesizați despre o persoană, posibil electrocutată, în gara Ghioroc. Cu ocazia cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 21 de ani, cetățean german. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului”, transmite IPJ Arad.

Ooamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească exact, cum s-a petrecut tragedia.

CITEŞTE ŞI: A fugit ca un laş, după ce a lovit o fetiţă, cu maşina! Şoferul, identificat la scurt timp după producerea accidentului

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.