Skip to main content

Video: Imagini înfiorătoare cu femeia târâtă de tramvai! Victima nu vrut să dea drumul căruciorului în care era fiica ei

O femeie în vârstă de 55 de ani a murit la câteva ore după ce a fost victima unui accident cumplit.

Accidentul, petrecut ieri, în municipiul Arad, în timp ce femeia încerca să coboare dintr-un tramvai, a fost filmat de camera de supraveghere de pe mijlocul de transport în comun.

În imagini se vede cum femeia se dă jos şi încearcă să coboare şi căruciorul în care era fiica ei, în vârstă de 12 ani, o copilă cu dizabililăţi.

CITEŞTE ŞI: Scandal cu bâte şi topoare, la Timişoara! Mai mulţi indivizi de etnie rromă s-au luat la bătaie

Exact în acel moment, vatmanul închide uşile şi porneşte tramvaiul, dar femeia nu dă drumul căruciorului.

Aleargă pe lângă tramvai câţiva metri, apoi este trasă sub roţile mijlocului de transport în comun şi târâtă până când tramvaiul opreşte.

Mai mulţi martori fug spre victima de pe şine, care ulterior este transportată la spital, unde, din păcate, a murit.

„Din cercetări a reieșit că un bărbat de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un tramvai pe Calea Aurel Vlaicu, a acroșat o femeie de 55 de ani. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, decedând ulterior. Testarea cu aparatul alcooltest a vatmanului a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a transmis IPJ Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.