Skip to main content

RETIM anunță o întrerupere a programului de colectare pentru data de 4 mai 2024, în Zona 1 Timiș!

RETIM informează utilizatorii din Zona 1 Timiș despre faptul că astăzi, 4 mai, societatea este în imposibilitatea de a realiza colectarea deșeurilor în localitățile (UAT-urile) programate.

Situația a apărut din cauza întreruperii programului de lucru de către o parte a angajaților responsabili cu colectarea și transportul deșeurilor din Zona 1 Timiș.

Regretăm neplăcerile create și vă mulțumim pentru întelegere”, au transmis reprezentanții Retim.

Sunt afectate trasee din următoarele localități: Timișoara, Bărăteaz, Becicherecu Mic, Bencecu de Sus, Bobda, Cenei, Dumbrăvița, Ghiroda, Giarmata, Giarmata Vii, Giroc, Hodoni, Iohanisfeld, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Murani, Otelec, Rudicica, Satchinez, Sălciua Nouă și Urseni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.