Skip to main content

Restricții de circulație în zona centrală, în perioada 30 iulie – 4 august, pentru organizarea evenimentelor care marchează Ziua Timișoarei!

Atenție, șoferi! Se închide traficul, din acest sfârșit de săptămână, timp de mai multe zile, în zona centrală a orașului.

Comisia de circulație de la nivelul municipiului Timișoara a avizat favorabil solicitarea de închidere temporară a traficului rutier pe câteva tronsoane, din 30 iulie, ora 22.00 și până în 4 august, ora 12.00.

Iată străzile pe care traficul rutier a fost restricționat:

-strada Academician Alexandru Borza, pe tronsonul cuprins între străzile Michelangelo și George Enescu
-strada Gheorghe Andrașiu, pe tronsonul cuprins între bd. C.D.Loga și strada Academician Alexandru Borza
-strada Silviu Bejan, pe tronsonul cuprins între bd. C.D.Loga și str. Academician Alexandru Borza
-strada Patriarh Miron Cristea, pe tronsonul cuprins între bd. C.D.Loga și strada Academician Alexandru Borza.

Restricționarea circulației în zonă a fost aprobată în vederea desfășurării evenimentelor care marchează Ziua Timișoarei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.