Skip to main content

3 Sud Est, Adda și Oana Radu, la Zilele Jimboliene, în acest sfârșit de săptămână!

Se anunță trei zile de spectacole de muzică pentru toate gusturile, evenimente cultural-artistice, sportive şi religioase, la Jimbolia, unde vor fi sărbătorite Zilele Orașului!

Amatorii de muzică pop-rock îi vor putea vedea evoluând pe scenă, sâmbătă, 30 iulie, pe: Jerryco, Irina Florea, Oana Radu, Hidden Jester, Adda & Band și surpriza serii, 3 Sud Est.

Duminică, 31 iulie, va avea loc un spectacol folcloric în cadrul căruia vor evolua artişti consacraţi precum: Zorica Savu, Ciprian Pop, Felicia Stoian, Paul Ananie din Maramureș, Milena Tăran din Banat, Ana Dragu din Moldova, Grup Instrumental, invitat special, Doru Tăranu, dansuri tradiționale cu Ansamblul „Cununa Timișului” din Ghiroda, „Călușerii” din Jebel si Ansamblul „Pro datina”, Deiana Milosav.

Cei interesați vor putea participa și la expoziții de pictură, lansări de carte, program de balet, turnee de tenis, box, şah, fotbal și handbal.

Oferta Jimboliei este una extrem de bogată, cu evenimente cultural-sportive de interes local, regional şi naţional, reafirmându-și astfel statutul de oraş dedicat culturii.

Vezi AICI programul complet al Zilelor Jimboliene.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.