Doi bărbați, prinși la scurt timp după ce au furat capacul unui canal de pe o stradă circulată și l-au vândut la fier vechi, în miezul zilei!

Polițiștii locali au fost sesizați în cursul zilei de ieri, de faptul că pe Calea Dorobanților, două persoane au furat capacul unui canal, punând astfel în pericol circulația celor care treceau prin zonă.

În baza descrierii primite, polițiștii locali au cercetat perimetrul, depistând pe strada Mătăsarilor, în dreptul imobilului cu numărul 33, unde funcționează un centru de colectare fier vechi, doi bărbați, de 51 si 41 de ani, din Timișoara și Lugoj.

Luați la întrebări, cei doi au recunoscut că au sustras capacul de canal și au și reușit să îl și vândă la centrul de colectare.

Cei doi bărbați au fost predați către Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Zeci de situații sunt semnalate anual la Poliția Locală referitoare la dislocarea sau lipsa unor capace de canal pe raza municipiului, acestea fiind anunțate ulterior la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei și la Aquatim, pentru remediere”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.