Skip to main content

Tragedie fără margini! Copilaș de doi ani, mort, după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei!

Un copilaș de doar doi ani a murit, după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei din curtea casei.

Tragedia s-a petrecut astăzi, după prânz, în localitatea Vasile Goldiș din județul Arad.

Părinții copilului l-au scos din bazin, înainte de sosirea echipajelor de salvare, însă micuțul era inconștient. Medicii care au ajuns la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare, însă din păcate totul a fost în zadar.

Astăzi, în jurul orei 13:30, prin apel la numărul unic de urgență 112, am fost anunțați despre faptul că un minor în vârstă de 2 ani ar fi căzut într-un bazin de colectare a apei, aflat in curtea unei gospodării din localitatea Vasile Goldiș. De îndată, pentru misiune a fost alocat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Ineu, ulterior fiind solicitat și echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad. La sosirea echipajului SAJ, minorul era în stare de inconștiență, fiind extras din bazin de către părinți. Au fost începute manevrele de resuscitare, însă în ciuda tuturor eforturilor depuse de către echipajele medicale prezente, minorul a fost declarat decedat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă”, transmite ISU Arad.

Politistii aradeni au deschis o ancheta in acest caz.

La data de 20 martie a.c., în jurul orei 13.28, polițiștii Secției 6 Rurală Beliu au fost sesizați despre faptul că, în curtea unui imobil din localitatea Vasile Goldiș , un copil ar fi căzut într-un bazin de colectare a apei. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale, copilul a decedat”, transmite IPJ Arad.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei, stabilirii cauzei decesului și luării măsurilor de urmare.

foto: arhiva

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.