Skip to main content

Poliţişti bătuţi şi ameninţaţi cu moartea, de un grup de petrecăreţi! Unul dintre agresori a fost scăpat de cătuşe, de prietenii lui care au folosit un flex

Scandal de proporţii, după o petrecere de Sfânta Maria, organizată ad-hoc, în plină stradă, spre disperarea locatarilor din zonă.

Mai multe persoane s-au apucat de băut şi ascultat muzică, la volum maxim, în faţa unei case din localitatea Buteni, judeţul Arad, iar oamenii din zonă au reclamat gălăgia, la 112.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de poliţişti care, în loc să calmeze spiritele, mai tare le-au încins.

Câţiva petrecăreţi au fost deranjaţi la vederea oamenilor legii şi au început să îi înjure şi să îi lovească.

CITEŞTE ŞI: Premieră naţională! Fenomenul “Big Bench” ajunge în România, pe dealurile satului Labaşinţ

La un moment dat, agenţii au reuşit să îl imobilizeze pe unul dintre scandalagii şi l-au încătuşat, însă prietenii acestuia i-au sărit în ajutor.

Au tăiat cătuşele cu un flex şi şi-au eliberat amicul, după care scandalul a continuat.

Depăşiţi numeric, poliţiştii sosiţi la faţa locului au chemat întăriri, iar în cele din urmă agresorii au fost prinşi în timp ce încercau să fugă cu o maşină.

Doi indivizi sunt acum cercetaţi pentru ultraj, iar cei doi agenţi care au fost atacaţi şi-au scos certificate medico-legale care atestă că au nevoie de până la patru zile de îngrijiri medicale.

„În fapt, s-a reţinut că, infracţiunile menţionate au fost comise, în data de 15.08.2023, în intervalul orar 22:00-23:00, în timp ce inculpaţii BFE şi BF se aflau în localitatea Buteni, în dreptul imobilului cu nr. administrativ 474, pe carosabil, şi care, au agresat fizic pe agenţii de poliție M.D şi I.M din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Sebiș aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, fiindu-le cauzate leziuni care necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale respectiv 3-4 zile de îngrijiri medicale, totodată proferând amenințări cu moartea la adresa celor doi agenți de poliție, şi executând gesturi ameninţătoare faţă de aceştia, cauzându-le astfel o stare de temere. În dosarul penal mai sus menţionat la data de 15.08.2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ a dispus luarea măsurii reţinerii faţă de cei doi suspecţi pe o durată de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor anterior menţionate urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gurahonţ cu propunere de luare a măsurii arestării preventive. În prezenta cauză, cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Gurhonţ.

CITEŞTE ŞI: Semnal de alarmă tras de cardiologii de la Spitalul CFR Timișoara. Creşte numărul pacienților cu ateroscleroză, care poate provoca infarct miocardic

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.