Skip to main content

PNL Timiş, cu un picior în groapă! Analiza dură făcută de senatorul USR, Raoul Trifan

Raoul Trifan, senator USR de Timiş, face o radiografie a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, după plecarea lui Ben-Oni Ardelean.

Acesta a lansat, săptămâna trecută, un nou proiect politic, numit Mişcarea Speranţei, demers care, pentru USR-işti, reprezintă încă un pas spre dezintegrarea PNL Timiş.

CITEŞTE ŞI: Video: Mobilizare uriaşă de forţe, pentru salvarea unui bărbat! Omul ameninţă că se aruncă în gol, de pe un bloc cu patru etaje

Asta după ce fostul senator de Timiş, Alina Gorghiu, a candidat, la ultimele alegeri pe listele din Argeş, iar fostul deputat Claudiu Chira s-a alăturat a părăsit şi el organizaţia, alăturândui-se lui Ludovic Orban în Partidul Forța Dreptei.

Senatorul USR de Timiș, Raoul Trifan, subliniează starea jalnică în care se află grupul parlamentar al PNL Timiș.

„Convulsiile interne care au dus la acest rezultat au fost multe și previzibile. După înlocuirea lui Nicolae Robu cu Alin Nica în funcția de președinte, peneliștii pare că nu au reușit să-și depășească condiția. Filiala locală este în continuare spartă între mai multe facțiuni care se luptă pentru supremație. Miza? Joburi călduțe oferite pe linie de partid și bugetele instituțiilor publice pe care PNL Timiș a pus mâna”, a declarat Raoul Trifan.

Raoul Trifan a subliniat și faptul că PNL Timiș este divizat în multiple facțiuni care se bat pentru supremație.

CITEŞTE ŞI: Andreea Bănică, Talisman și Sean Norvis, în concert lângă Timișoara! Nu rata prima ediția a ”Lac Festival”!

Aceste lupte interne sunt motivate de interesul pentru joburi oferite în schimbul sprijinului politic și pentru bugetele instituțiilor publice controlate de PNL Timiș. Astfel, PNL Timiș s-a transformat într-un pol de corupție și nepotism, departe de valorile liberalismului.

Senatorul USR mai spune că grupul parlamentar al PNL Timiș a atins un punct de dezintegrare aproape complete, filiala locală fiind divizată și afectată de lupte interne pentru putere și resurse.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.