Skip to main content

Biciclist ucis într-un accident cumplit! Bărbatul a fost spulberat de o maşină al cărei şofer nu l-a observat!

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după un accident înfiorător în care un bărbat de 66 de ani a murit pe loc.

Tragedia s-a petrecut aseară, pe raza localităţii Dumbrava din judeţul Bihor, unde s-au deplasat de urgenţă, medici şi poliţişti.

CITEŞTE ŞI: PNL Timiş, cu un picior în groapă! Analiza dură făcută de senatorul USR, Raoul Trifan

Cercetările la faţa locului arată că victima se deplasa pe bicicletă, pe marginea drumului, şi a fost acroşată de o maşină al cărei şofer nu a observat-o.

“Polițiștii Biroului Rutier Beiuș s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate, au constatat că, un bărbat de 41 de ani, din comuna Holod, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 795, în localitatea Dumbrava, pe direcția Holod – Râpa, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi acroșat din spate o bicicletă, pe care se deplasa, în aceeași direcție, un bărbat de 66 de ani, din Dumbrava”, transmite IPJ Bihor.

Din păcate, echipajul medical care a ajuns la locul accidentului, nu a mai putut face nimic pentru bărbatul de 66 de ani, decât să declare decesul.

CITEŞTEŞI: Video: Mobilizare uriaşă de forţe, pentru salvarea unui bărbat! Omul ameninţă că se aruncă în gol, de pe un bloc cu patru etaje

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.