Skip to main content

Video: Mobilizare uriaşă de forţe, pentru salvarea unui bărbat! Omul ameninţă că se aruncă în gol, de pe un bloc cu patru etaje

Este alertă în Timişoara, la această oră, unde un bărbat a urcat pe un bloc de pe strada Traian Novac şi ameninţă că se sinucide.

Din primele informaţii, se pare că omul, în vârstă de 35 de ani care este căsătorit şi are trei copii, se confruntă cu probleme financiare.

CITEŞTE ŞI: Andreea Bănică, Talisman și Sean Norvis, în concert lângă Timișoara! Nu rata prima ediția a ”Lac Festival”!

În această seară, după o cearta cu soţia, a decis să recurgă la acest gest extrem, simţindu-se depăşit de situaţia în care se află.

La faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de salvatori care încearcă să îl determine pe bărbat să nu îşi pună planul în aplicare.

Traficul rutier în zonă a fost blocat, iar pompierii au început instalarea unor saltele pneumatice.

„La locul evenimentului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului 1 și 2 de Pompieri Timișoara: 2 perne de salvare, 1 autospecială de lucru cu apa si spumă, 1 autoscara mecanică S42, 2 ambulanțe SMURD tip B cu 13 pompieri. La sosirea echipajelor la locul evenimentului s-a constatat că un bărbat, care se deplasa pe marginea acoperișului blocului, amenința că se aruncă în gol. Echipajele au acționat pentru amplasarea pernelor de salvare. Intervenția este in dinamică”, anunţă ISU Timiş.

UPDATE:

În cele două ore, de când este urcat pe bloc, bărbatul a vorbit de mai multe ori la telefon şi este extrem de agitat.

UPDATE 2:

După aproximtaiv cinci ore, echipele de intervenie au reuşit să îl convingă pe bărbatul care ameninţa cu gestul extrem, să renunţe la intenţiile sale.

„În urma negocierilor purtate de echipa de negociatori din cadrul I.P.J Timiș, operațiunea s-a finalizat cu succes, bărbatul fiind convins să coboare. Acesta a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Eduard Pamfil din Timișoara. Activitățile s-au realizat cu sprijinul polițiștilor Secției 4 Timișoara, pompierilor din cadrul ISU Banat și jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara”, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.