Skip to main content

Andreea Bănică, Talisman și Sean Norvis, în concert lângă Timișoara! Nu rata prima ediția a ”Lac Festival”!

Prima ediție a Lac Festival, un eveniment care promovează bucatele tradiționale, muzica și vinul bun are loc în acest sfârșit de săptămână la Dumbrăvița.

Malul lacului va fi animat sâmbătă, 7 octombrie, de numeroși artiști cunocuți care vor urca pe scenă. Este vorba despre Andreea Bănică, Talisman, Sean Norvis, Ro-Mania, Carmen Popovici Dumbravă, Otilia Obrad, Crina Corb, Ansamblul Timișul, Ansamblul Florile Mureșului din Vladimirescu și Arcașul Dac Cristi Dancau.

În plus, evenimentul va fi animat de echipa noastră talentată de la Happy Team, care va adăuga elemente de distracție și bucurie pentru cei mici. Copiii vor avea ocazia și să învețe cum se face mustul. Participanții la Lac Festival vor avea ocazia să se bucure de muzică de calitate, dans, și să petreacă momente de neuitat alături de prieteni și familie. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem pe 7 octombrie și să împărtășim împreună această experiență extraordinară!”, transmit organizatorii

Intrarea la Lac Festival este gratuită!

Iată programul complet al primei ediții a Lac Festival:

  • 14.00 – 15.00 – Sean Norvis
  • 15.00 – 16.00 – Otilia Obrad
  • 16.00 – 17.00 – Crina Corb
  • 17.00 – 18.00 – Carmen Popovici Dumbravă
  • 18.00 – 20.00 – Ansamblul Timișul, Ansamblul Florile Mureșului din Vladimirescu
  • 20.00 – 21.00 – Ro-mania
  • 21.00 – 22.00 – Talisman
  • 22.00 – 23.00 – Andreea Bănică

Happy Team și Arcașul Dac Cristi Dancau – vor fi prezenți alături de copii pe toată durata programului.

Lac Festival este organizat de consilierul local, Alina Sperlea.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.