Skip to main content

Andreea Bănică, Talisman și Sean Norvis, în concert lângă Timișoara! Nu rata prima ediția a ”Lac Festival”!

Prima ediție a Lac Festival, un eveniment care promovează bucatele tradiționale, muzica și vinul bun are loc în acest sfârșit de săptămână la Dumbrăvița.

Malul lacului va fi animat sâmbătă, 7 octombrie, de numeroși artiști cunocuți care vor urca pe scenă. Este vorba despre Andreea Bănică, Talisman, Sean Norvis, Ro-Mania, Carmen Popovici Dumbravă, Otilia Obrad, Crina Corb, Ansamblul Timișul, Ansamblul Florile Mureșului din Vladimirescu și Arcașul Dac Cristi Dancau.

În plus, evenimentul va fi animat de echipa noastră talentată de la Happy Team, care va adăuga elemente de distracție și bucurie pentru cei mici. Copiii vor avea ocazia și să învețe cum se face mustul. Participanții la Lac Festival vor avea ocazia să se bucure de muzică de calitate, dans, și să petreacă momente de neuitat alături de prieteni și familie. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem pe 7 octombrie și să împărtășim împreună această experiență extraordinară!”, transmit organizatorii

Intrarea la Lac Festival este gratuită!

Iată programul complet al primei ediții a Lac Festival:

  • 14.00 – 15.00 – Sean Norvis
  • 15.00 – 16.00 – Otilia Obrad
  • 16.00 – 17.00 – Crina Corb
  • 17.00 – 18.00 – Carmen Popovici Dumbravă
  • 18.00 – 20.00 – Ansamblul Timișul, Ansamblul Florile Mureșului din Vladimirescu
  • 20.00 – 21.00 – Ro-mania
  • 21.00 – 22.00 – Talisman
  • 22.00 – 23.00 – Andreea Bănică

Happy Team și Arcașul Dac Cristi Dancau – vor fi prezenți alături de copii pe toată durata programului.

Lac Festival este organizat de consilierul local, Alina Sperlea.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.