Skip to main content

Planul roşu declanşat după un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz

Accident grav, în această dimineaţă, când forţele de intervenţii au fost solicitate printr-un apel la 112.

Este vorba despre o maşină şi un mocrobuz de transport persoane care s-au ciocnit violent.

CITEŞTE ŞI: O multinațională pentru o școală! Directorul unei unități de învățământ din Timișoara cere ajutorul mediului privat pentru a renova sălile de clasă

S-a întâmplat în Arad, iar la faţa locului au ajuns de urgenţă pompierii cu 4 ambulanţe SMURD, o autospecială de descarcerare şi una de stingere a incendiilor.

De asemenea, dat fiind numărul mare de persoane implicate, au fost trimise şi 7 ambulanţe de la SAJ.

În plus, a fost activat planul roşu de intervenţii.

Din primele informaţii, nu există persoane încarcerate.

Salvatorii au găsit şapte vicitme rănite, care primesc îngrijiri la faţa locului.

Ulterior, acestea vor fi transportate la spital.

Deocamdată nu se ştie cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Poliţiştii au deshs un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească cine a fost de vină.

CITEȘTE ȘI: Tramvaiul turcesc, în teste pe linia 9, pentru omologare! STPT pune la dispoziția călătorilor, pe acest traseu, autobuze!

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.