Skip to main content

O multinațională pentru o școală! Directorul unei unități de învățământ din Timișoara cere ajutorul mediului privat pentru a renova sălile de clasă

O școală din Timișoara lansează o provocare pentru multinaționale: să contribuie la modernizarea și dotarea sălilor de curs!

Pentru că investițiile în școli se lasă așteptate, directorul unei unități de învățământ din Timișoara a găsit o altă soluție. Face apel la companiile multinaționale din oraș, să se implice și să ajute la dotarea și modernizarea claselor. 

CITEȘTE ȘI: Tramvaiul turcesc, în teste pe linia 9, pentru omologare! STPT pune la dispoziția călătorilor, pe acest traseu, autobuze!

”O multinațională pentru o școală” este campania prin care Școala Gimnazială nr. 15 din Timișoara încearcă să atragă atenția mediului privat pentru a veni în sprijinul elevilor și a le oferi condiții de studiu decente.

Provocarea noastră vine de această dată pentru mediul privat. Haideți să ne gândim cu ce se confruntă în ziua de azi școlile din învățământul preuniversitar, ce nevoi au copiii pentru a studia în condiții normale/decente și cu ce poate contribui mediul privat, dând o șansă fiecărui elev să vină cu drag la școală!  Această provocare constă în modernizarea și dotarea unei săli de clasă de către o multinațională, astfel încât elevii să beneficieze de condiții moderne pentru desfășurarea orelor de curs. Menționăm faptul că la Școala Gimnazială Nr.15 Timișoara învață un număr semnificativ de mare de elevi cu probleme sociale, dar și elevi cu cerințe educaționale speciale, cărora, cu siguranță, le veți aduce zâmbetul pe buze și care își vor aminti cu drag de dumneavoastră”, spune directorul Școlii Gimnaziale nr. 15, Petru Claudiu Străin.

La final, în semn de recunoștință pentru multinaționalele care răspund provocării, fiecare sală de clasă modernizată va purta numele multinaționalei respective.

CITEȘTE ȘI: Secţiile ATI-COVID devin neîncăpătoare, 1.632 de pacienţi, între care și copii sunt în stare gravă! Alte peste 9.000 de infectări, raportate azi

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.