Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

O multinațională pentru o școală! Directorul unei unități de învățământ din Timișoara cere ajutorul mediului privat pentru a renova sălile de clasă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O școală din Timișoara lansează o provocare pentru multinaționale: să contribuie la modernizarea și dotarea sălilor de curs!

Pentru că investițiile în școli se lasă așteptate, directorul unei unități de învățământ din Timișoara a găsit o altă soluție. Face apel la companiile multinaționale din oraș, să se implice și să ajute la dotarea și modernizarea claselor. 

CITEȘTE ȘI: Tramvaiul turcesc, în teste pe linia 9, pentru omologare! STPT pune la dispoziția călătorilor, pe acest traseu, autobuze!

”O multinațională pentru o școală” este campania prin care Școala Gimnazială nr. 15 din Timișoara încearcă să atragă atenția mediului privat pentru a veni în sprijinul elevilor și a le oferi condiții de studiu decente.

Provocarea noastră vine de această dată pentru mediul privat. Haideți să ne gândim cu ce se confruntă în ziua de azi școlile din învățământul preuniversitar, ce nevoi au copiii pentru a studia în condiții normale/decente și cu ce poate contribui mediul privat, dând o șansă fiecărui elev să vină cu drag la școală!  Această provocare constă în modernizarea și dotarea unei săli de clasă de către o multinațională, astfel încât elevii să beneficieze de condiții moderne pentru desfășurarea orelor de curs. Menționăm faptul că la Școala Gimnazială Nr.15 Timișoara învață un număr semnificativ de mare de elevi cu probleme sociale, dar și elevi cu cerințe educaționale speciale, cărora, cu siguranță, le veți aduce zâmbetul pe buze și care își vor aminti cu drag de dumneavoastră”, spune directorul Școlii Gimnaziale nr. 15, Petru Claudiu Străin.

La final, în semn de recunoștință pentru multinaționalele care răspund provocării, fiecare sală de clasă modernizată va purta numele multinaționalei respective.

CITEȘTE ȘI: Secţiile ATI-COVID devin neîncăpătoare, 1.632 de pacienţi, între care și copii sunt în stare gravă! Alte peste 9.000 de infectări, raportate azi

Ultima modificare Luni, 11 Octombrie 2021 17:13

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login