Skip to main content

Partidă de sex, întreruptă de poliţişti! Protagoniştii erau un medic de la Spitalul de Copii şi un băiat minor

Anchetă internă, la Spitalul de Copii din Timişoara, după ce unul dintre medicii de aici a fost prins pe picior greşit.

Mai exact, bărbatul în vârstă de 41 de ani, a fost depistat de poliţişti în timp ce se pregătea să întreţină relaţii sexuale cu un băiat de 16 ani.

CITEŞTE ŞI: Falimentul Colterm, tot mai aproape! Administraţia Fritz repetă greşeala de anul trecut, care a adus companiei, o amendă de 14,5 milioane de euro

Inicidenul s-a petrecut aseară, sub pasajul rutier de la ieşirea din Timişoara spre Săcălaz, unde oamenii legii au observat activităţi ciudate într-o maşină parcată.

Când s-au apropiat, au văzut că pasagerul de pe scaunul din dreapta avea şliţul pantalonilor desfăcut, iar într-un final, şi el, şi şoferul au recunoscut că se pregăteau să întreţină relaţii sexuale.

Medicul le-a povestit poliţiştilor că l-a cunoscut pe băiat pe Tinder şi nu a ştiut că este minor, pentru că acesta i-a spus că are 19 ani.

„Polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezenta acestora în acel loc fiind nejustificată. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreține relații sexuale, faptă care nu a fost materializată.Cei doi bărbați au fost sancționați conform prevederilor Legii nr 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, transmite IPJ Timiş.

Medicul a fost amendat cu 1.000 de lei, iar băiatul a primit un avertisment.

În paralel însă, pe numele doctorului urmează să fie deschisă o anchetă internă, după ce conducerea Spitalului de Copii va primi toate informaţiile despre acest caz, de la Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Cozile umilinţei, la Timişoara! Sute de oameni cu venituri reduse, aşteaptă ajutoare alimentare de la UE

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.