Skip to main content

Parcul Copiilor din Timișoara se pregătește de primăvară! Cum vor fi primiţi micuţii, odată cu încălzirea vremii?

Viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, anunță că în Parcul Copiilor din Timișoara, au început pregătirile pentru venirea primăverii şi, implicit, a primilor micuţi care să se bucure de locurile de joacă.

Primele lucrări sunt cele de plantare de arbori, de care se ocupă angajaţii, după care urmează repararea sau, după caz, înlocuirea echipamentelor de joacă.

CITEŞTE ŞI: Codurile QR de pe blocuri, care îi intrigă pe timişoreni! Tu ştii ce înseamnă?

De asemenea se vor reface și echipamentele de fitness, iar gropile de nisip vor fi completate, astfel încât micuții să se poată bucura de spaţii de joacă sigure și distractive.

„Odată cu vremea bună, copiii de toate vârstele se vor distra de minune în Parcul Copiilor, unde reparăm sau înlocuim echipamente de joacă, precum trambulina, scaunul rotativ tip cuib pasăre și piramida din frânghii. Reparăm și echipamentele de fitness, completăm zonele cu nisip și plantăm stejari”, a transmis viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, pe contul său de Facebook.

Ultima reabilitare serioasă a Parcului Copiilor a fost realizată în anul 2012, atunci când a fost investită suma de aproximativ 2,5 milioane de euro.

De atunci, au fost făcute doar lucrări minime de mentenanță, astfel că multe dintre echipamentele de joacă sunt într-o stare avansată de degradare.

Tocmai din acest motiv, în primăvara anului 2022, OPC a amendat Primăria Timişoara cu 10.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Dispariţie învăluită în mister! Un bărbat care a plecat la muncă în Grecia este de negăsit, de mai bine de o săptămână

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.