Skip to main content

Dispariţie învăluită în mister! Un bărbat care a plecat la muncă în Grecia este de negăsit, de mai bine de o săptămână

Familia unui bărbat în vârstă de 45 de ani trăieşte un adevărat coşmar, de aproape 10 zile, de când ruda lor a dispărut fără urmă.

Este vorba despre Marius Emilian Lupa, care în octombrie, anul trecut a plecat de acasă, din oraşul Petrila, judeţul Hunedoara, la muncă în Grecia.

De pe data de 17 ianuarie, nimeni nu mai ştie nimic despre el, pentru că nu a mai dat niciun semn de viaţă şi nici nu poate fi contactat telefonic.

CITEŞTE ŞI: Jos pălăria! Singurele finaliste din Timiş, pentru titlul de „Profesorul Anului din mediul rural”! La ce categorie sunt nominalizate?

Disperată şi cu gândul la ce este mai rău, mama lui a cerut ajutorul Poliţiei care acum face apel şi la populaţie pentru găsirea bărbatului.

Marius Emilian Lupa are următoarele semnalmente: constituție slab, greutate circa 60 kg, înălțime de 1,70 metri, ochi negrii, păr negru scurt și rar, nasul drept fără defecte având semne particulare respectiv un tatuaj pe spate (un desen în formă rotundă, nu se cunosc detalii).

Cei care dețin informații cu privire la bărbatul dispărut sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.