Skip to main content

Panică la bordul unui avion Wizz Air, de pe ruta Valencia – Timișoara, după ce unui pasager i s-a făcut rău! Acesta nu a mai putut fi salvat

Un bărbat și-a pierdut viața la bordul unui avion care venea din Spania la Timișoara! Acestuia i s-a făcut rău în momentul în care avionul a început să coboare pentru aterizare.

Incidentul s-a petrecut astăzi în timpul unei curse regulate Valencia – Timișoara. Bărbatul de 67 de ani a suferit un infarct în timp ce avionul cobora la sol. Personalul de la bord i-a acordat bărbatului primul ajutor și au solicitat un echipaj medical la aterizare.

Un echipaj SMURD a intervenit rapid la sosirea avionului pe Aeroportul Timișoara, în jurul orei 12.30, și au preluat victima. Din păcate însă, bărbatul a murit la spital.

În cursa aeriană Valencia – Timișoara (aterizată la ora 12.38) un pasager de 67 de ani a acuzat dureri în zona pieptului. Situația a fost înregistrată cu 10 minute înainte de aterizare. Comandantul aeronavei a anunțat turnul de control despre urgența medicală de la bord. Mai departe au fost sesizate organele competente prin apel la 112. După aterizare, medicul de pe aeroport a intervenit până la sosirea ambulanței SMURD care a preluat pacientul și a continuat măsurile de resuscitare. Din nefericire, cu toată intervenția rapidă a echipajului de urgență, pacientul a fost declarat decedat”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

La data de 26 ianuarie, în jurul orei 13:00, polițiștii Biroului de Poliție Transporturi Aeriene Timișoara din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au fost sesizați de reprezentanții Aeroportului Internațional Traian Vuia Timișoara cu privire la faptul că la bordul unei aeronave, care circula pe ruta Valencia-Timișoara, se afla un bărbat care avea probleme de sănătate. În momentul în care aeronava a aterizat, un echipaj medical a examinat starea bărbatului, în vârstă de 67 de ani, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ulterior, din nefericire, bărbatul a decedat”, transmite IPJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.