Skip to main content

Zdrobit de propria maşină, care s-a prăbuşit în gol, de la o înălţime de 15 metri! A intervenit elicopterul SMURD

În umră cu puţin timp, a avut loc un accident rutier grav, în care a fost implicată o singură maşină, care s-a răsturnat.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Ponoară din judeţul Bihor, unde au fost tirmise mai multe echipaje de salvare, inclusiv un elicoper SMURD.

CITEŞTE ŞI: Vrei să cumperi cadoul perfect de Valentine’s Day, sau pur și simplu ai chef de o sesiune de shopping? La CRAFT se deschide prima ediție din acest an a Salonului Industriei Ușoare

Din primele informaţii, şoferul autoturismului de teren a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut în gol, 15 metri.

„Pe drumul comunal 175, în afara localității bihorene Ponoară, într-o zonă deluroasă, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un singur autoturism, care, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, într-o curbă la stânga a părăsit carosabilul, s-a răsturnat și a căzut la o diferență de nivel de aproximativ 15 metri„, transmite IPJ Bihor.

Şoferul a fost proiectat în afara maşinii, iar aceasta s-a prăbuşit peste el, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru a-l scoate de sub mormanul de fiare.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el, decât să declare decesul.

„Pentru salvarea bărbatului, la fața locului au fost mobilizate de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și elicopterul SMURD. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei prinse sub autovehicul, predând-o echipajelor SMURD. Din nefericire, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia”, transmite ISU Bihor.

CITEŞTE ŞI: UVT găzduiește conferința națională „Locul și rolul liceelor pedagogice în profesionalizarea carierei didactice și în dezvoltarea educației timpurii în România”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.