Skip to main content

Fără permis, la volanul unei mașini furate! Bărbatul a ajuns direct în Arestul Poliției

Un bărbat de 35 de ani a fost oprit în trafic de polițiști, noaptea trecută. După o scurtă verificare, tânărul a fost dus la secție, unde a rămas în arest pentru 24 de ore.

Mai exact, oamenii legii au stabilit că tânărul nu deținea permis de conducere, iar mașina pe care o conducea era furată.

În noaptea de 25/26 ianuarie a.c., un bărbat de 35 de ani, din județul Vâlcea, a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, din Arad, fără a deține permis de conducere. În urma verificărilor, s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din municipiul Timișoara”, transmite IPJ Arad.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Magistrații au emis, pe numele celui în cauză, un mandat pentru 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.