Skip to main content

Operaţiunea Ghilotina, iniţiată de Robu, continuă! Fritz a început să taie cablurile firmelor de cablu, internet şi telefonie

Angajaţii Primăriei Timişoara au acţionat azi-noapte în forţă, pentru a obliga firmele de telefonie, cablu şi date să intre în legalitate.

Este vorba despre companiile care nu şi-au mutat cablurile de pe stâlpi, în subteran, conform unei Hotărâri de Consiliu Local, din 2012.

CITEŞTE ŞI: Nesimţire, incompetenţă şi încălcarea legii, în Primăria lui Fritz! Angajaţii nu reuşesc de o lună, să xeroxeze o foaie

„După ani de somații, gata cu haosul. Operatorii de rețele au tot promis că vor elibera stâlpii de cabluri și le vor trece în subteran. Nu s-a întâmplat nimic. Așa că, azi noapte echipele Municipalității au început tăierea cablurilor aeriene. Pe toate străzile pe care tăiem există canale subterane. Nu au nicio scuză în fața clienților lor”, a anunţat Dominic Fritz, pe facebook.

Tăierea cablurilor a început în anul 2019, atunci când Nicolae Robu a urcat el însuşi într-o nacelă şi a tăiat primele fire de pe stâlpi.

Acum, peste 10 km de cabluri au fost dați jos din zona Circumvalațiunii, însă primarul Timişoarei anunţă că acţiunea va fi repetată şi în alte zone.

„Pe unii stâlpi sunt și 23 de cabluri. Pentru 3-4 companii. Operatorii ne spun că nici nu mai știu care cabluri mai sunt funcționale și care nu. Unele cabluri sunt acolo de când e internet în Timișoara. Urmează Sever Bocu, Aradului”, mai scrie Fritz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.