Skip to main content

VIDEO: Flăcări uriaşe, la un service auto! Mai multe maşini au fost distruse în incendiu

Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate de urgenţă, pentru a lichida un incendiu violent, care a izbucnit la un service auto.

Alarma s-a dat azi-noapte, pe strada Clujului din Oradea, iar pericolul ca flăcările să se extindă la toate maşinile dar şi la clădirile din apropiere, era foarte mare.

CITEŞTE ŞI: Operaţiunea Ghilotina, iniţiată de Robu, continuă! Fritz a început să taie cablurile firmelor de cablu, internet şi telefonie

“În momentul sosirii forțelor de intervenție la adresa indicată, flăcările se manifestau deosebit de violent, cu degajări mari de fum, la o autoutilitară și două autoturisme, existând un risc ridicat de extindere a acestora la celelalte autovehicule aflate foarte aproape de focare, precum și la două clădiri”, transmite ISU Bihor.
Pompierii au reuşit lichideze flăcările în aproximativ 20 de minute, limitând propagarea acestora.

Au fost salvate 15 maşini, dar şi atelierele de reparaţii şi vulcanizare.

Din fericire nu s-au înregistrat nici victime, dar pagubele materiale sunt însemnate, o autoutilitară fiind complet distrusă de flăcări, iar cinci maşini au fost afectate parţial.

La două dintre acestea au ars habitaclul, respectiv stopurile şi bara, iar alte trei au degradări minore.
Primele concluzii ale pompierilor sunt că incendiul ar fi pornit de la un conductor electric defect.

CITEŞTE ŞI: Nesimţire, incompetenţă şi încălcarea legii, în Primăria lui Fritz! Angajaţii nu reuşesc de o lună, să xeroxeze o foaie

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.