Skip to main content

O nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, în zona 0 Ghizela a județului Timiș!

Retim Ecologic Service împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie de colectare la puncte fixe a deșeurilor voluminoas în zona 0 Ghizela a județului Timiș.

Perioada de colectare a început deja, iar cei care vor să scape de deșeurile voluminoase o pot face până în data de 8 martie.

DEŞEURILE VOLUMINOASE sunt: 

 • mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative
 • mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice 
 • covoare, carpete, preșuri
 • canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele
 • oale 
 • ceasuri
 • perdele, draperii 
 • dulapuri de baie, suporturi prosoape
 • lustre, tablouri 
 • obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, suporturi, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă
 • obiecte mari de folosință îndelungată precum : calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri, etc

Localitățile în care se va desfășura campania sunt următoarele: Lugoj, Buziaș, Recaș, Balinț, Bara, Bogda, Boldur, Jabăr, Brestovăț, Dragșina, Vucova, Chevereșu Mare, Coșteiu, Criciova, Jdioara, Cireșu, Darova, Găvojdia, Ghizela, Nădrag, Nițchidorf, Racovița, Sacoșu Turcesc, Secaș, Știuca, Iosifalău, Ictar-Budinț, Topolovățu Mare, Victor Vlad Delamarina, Belinț.

Detalii despre efectuarea acestor campanii găsiți pe www.retim.ro și www.adidtimis.ro/stiri.

De asemenea, operatorii serviciului de call center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00 – 19:00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.