Skip to main content

Nicolae Robu: „Investim în educație și în cultură! Timișoara va fi, din nou, orașul tinerilor!” (P)

Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.

Nicolae Robu va face investiții majore în școlile și în liceele din Timișoara și va relansa viața culturală a orașului. „Timișoara este un oraș cu potențial! Întotdeauna a fost! Eu împreună cu echipa mea o să îi redăm strălucirea de altădată. Timișoara va fi, din nou, orașul tinerilor. Vom investi masiv în educație, pe de-o parte, și vom revitaliza viața culturală a orașului, pe de altă parte! Am pregătit proiecte pentru modernizarea unităților de învățământ și construirea de altele noi. În ceea ce privește viața culturală, îmi doresc ca Timișoara să le ofere din nou locuitorilor săi posibilități de relaxare și de recreere, prin participarea la activități culturale de calitate. Vom munci pentru acest lucru și pentru a ne recăpăta statutul de oraș cu viață culturală bogată”, a spus Nicolae Robu.

În ceea ce privește proiectele pentru zona educației, Nicolae Robu, care candidează la Primăria Timișoara susținut de cele mai puternice partide politice din România, PSD și PNL, va transforma radical și va moderniza clădirile în care funcționează unități de învățământ: „Voi finaliza noile corpuri de clădire de la Școala Generală 30, noua clădire a Liceului Waldorf, noua clădire a Școlii Generale 13. Voi construi sala de sport a Colegiului Național Bănățean. Voi construi, cu fonduri europene, Campusul Regional de Învățământ Dual. De asemenea, am în plan, în regim de urgență, construirea sau cumpărarea de clădiri pentru grădinițe în toate cartierele în care nu avem la momentul de față”.

Nicolae Robu are în plan și construirea a două obiective de investiții foarte așteptate de timișoreni: o sală polivalentă cu 16.000 de locuri și noul stadion „Dan Păltinișanu”.

În ceea ce privește zona culturală și de tineret, Nicolae Robu va dezvolta infrastructura pentru cultură. „Pentru a relansa viața culturală a Timișoarei, primul obiectiv important este identificarea și amenajarea unei locații în aer liber pentru evenimente culturale și de divertisment de anvergură. De asemenea, voi crea un consiliul consultativ al tinerilor și centre de tineret în cartiere. Tot pentru tineri, voi subvenționa accesul la evenimente culturale și sportive”, a explicat Robu.

Comandat de PNL Filiala Timiș (Alianța PSD-PNL), CMF: 21240015

Executat de SC VEST IMAGE PRODUCTION SRL

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.