Skip to main content

Bărbat cercetat într-un dosar pentru contrabandă, după ce în mașina acestuia au fost găsite zeci de mii de țigarete!

Poliţiştii au confiscat zeci de mii de țigarete de contrabandă, găsite ascunse în diferite locuri într-o maşină condusă de un bărbat din vestul țării.

Poliţiştii aveau date că individul este implicat în traficul ilegal cu ţigări netimbrate, astfel că l-au oprit în trafic, pe raza orașului Hațeg, din județul Hunedoara, unde, în urma controlului autoturismului, au stabilit că informațiile se confirmă.


„La data de 28 mai 2024, în jurul orei 21.00, polițiștii Serviciului Investigarea Criminalității Economice Hunedoara, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Hațeg, au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism pe raza orașului Hațeg.Cu ocazia controlului, în interiorul autoturismului, polițiștii au depistat ca fiind deținute și transportate fără drept 20.000 de bucăți de țigarete de diferire mărci, având marcaje „Duty Free” ori fără a avea aplicate marcaje fiscale”, transmite IPJ Hunedoara.

Oamenii legii au confiscat întreaga cantitate de țigarete depistată, precum și sumă de bani găsită în mașina individului, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, pentru contrabandă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.