Skip to main content

Motociclist rănit grav după ce a încercat să evite un accident cu o mașină ce i-a tăiat calea și a intrat într-un indicator de pe marginea drumului!

Un tânăr de 28 de ani a ajuns la spital, după ce a intrat cu motorul într-un indicator de orientare, de pe marginea drumului.

Motociclistul a încercat practic să evite impactul cu o mașină care i-a tăiat calea. A virat dreapta și a ieșit în decor, unde a lovit indicatorul de „ieșire din localitate”.

Accidentul s-a petrecut pe DN 66, pe raza localității Bănița din județul Hunedoara.

La data de 22 august 2023, în jurul orei 11:45, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată despre faptul că pe DN 66, în localitatea Bănița, a avut loc un accident rutier. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, în urma verificărilor preliminare, a constatat că un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Bănița, aflat la volanul unui autoturism, s-a pus în mișcare de pe o proprietate alăturată DN66, a pătruns și a continuat deplasarea pe DN 66, pe sensul de mers Petroșani-Hațeg, moment în care un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Petroșani care conducea o motocicletă pe același sens de mers, pentru a evita impactul, a virat dreapta și a lovit indicatorul de orientare ieșire din localitate”, transmite IPJ Hunedoara.

În urma accidentului a rezultat rănirea tânărului de 28 de ani, care se afla singur pe motocicletă.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.