Skip to main content

Cadavru în putrefacție, găsit într-un apartament din Timișoara! Vecinii au alertat autoritățile

Un bărbat de 69 de ani din Timișoara a fost găsit mort, în propriul apartament.

Mirosul îngrozitor de pe casa scării i-a alertat pe vecini, care au sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri care a spart ușa, iar în interior a fost găsit trupul neînsuflețit al bărbatului, care intrase deja în putrefacție.

Vecinii spun că nu-l mai văzuseră pe bărbat de câteva zile, însă nu s-au gândit că acesta ar fi pățit ceva.

Bărbatul locuia singur într-un apartament de pe strada Atomului din Timișoara.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Din primele informații se pare că acesta nu prezenta urme de violență.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Astăzi în jurul orei 13:27, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Atomului din municipiul Timișoara este posibil ca un bărbat să fie decedat. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat în vârstă de 69 de ani, decedat”, transmite IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.