Skip to main content

Misiune economică timișeană, organizată de CCIAT, în Toscana!

CCIA Timiș, în parteneriat cu Camera de Comerț Italiană pentru România, invită companiile timișene la o misiune economică multisectorială ce va avea loc în Toscana – Italia.

Evenimentul va avea loc în perioada 8-15 iulie 2023.

CCIA Timiș dorește să vină în sprijinul companiilor românești interesate de piața italiană prin organizarea la Camera de Comerț din Lucca a unui Forum de afaceri și a unor întâlniri B2B, cu accent pe domenii de interes, precum: agricultură, transport, turism, comerț, industrii, servicii, IT, energie, altele.

Regiunea Toscana este considerată ca una dintre cele mai frumoase părți ale Italiei. Este regiunea în care Renașterea italiană a produs un patrimoniu artistic de excepție ce include arhitecturăpictură și sculptură, adunate în numeroase muzee faimoase.Toscana este de asemenea cunoscută pentru destinații turistice notabile, pentru vinurile sale și pentru cele 120 de regiuni protejate (rezervații naționale).

Din punct de vedere economic, Produsul Intern Brut (PIB) al regiunii reprezintă 6,80% din cel național. Toscana este o regiune deschisă comerțului internațional cu o pondere a exporturilor toscane în totalul exporturilor italiene de aproximativ 7,5%.

Programul profesional este completat de un program de vizitare a unor obiective turistice de interes: Florența – Galeriile Ufizzi, Capela Medici, Ponte Vecchio, Domul, Baptisteriul, Palatul Pitti, Palatul Signoriei, Galeria Academiei, Biserica San Lorenzo, Casa lui Dante; orașul Lucca – centrul medieval, Piazza dell’Amfiteatro, Domul; Pisa – Turnul din Pisa, Domul, Baptisterul; Siena –  Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Domul;  SAN GIMIGNANO (localitate  declarată monument UNESCO; Parcul Național Cinque Terre; Portofino.

Taxa de participare: 1180 Euro/pers. (firme membre ale CCIAT)

                                 1300 Euro/pers. + TVA (firme care nu sunt membre CCIAT)

Pachetul de servicii cuprinde:

  • Participarea la Forumul de afaceri și la întâlnirile B2B la Camera de Comerț din Lucca în data de 10 iulie 2023;
  • Transport cu autocarul pe ruta Timișoara – Italia – Timișoara;
  • Cazare 6 nopți (loc în cameră dublă) la hotel 4**** cu mic dejun (2 nopți în Noventa di Piave, 4 nopți în Montecatini);
  • Ghid în limba română;
  • Asistență și însoțitor din partea CCIAT pe toată durata deplasării.

Termen de confirmare a participării: 14 iunie 2023

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.