Skip to main content

Misiune economică timișeană, organizată de CCIAT, în Toscana!

CCIA Timiș, în parteneriat cu Camera de Comerț Italiană pentru România, invită companiile timișene la o misiune economică multisectorială ce va avea loc în Toscana – Italia.

Evenimentul va avea loc în perioada 8-15 iulie 2023.

CCIA Timiș dorește să vină în sprijinul companiilor românești interesate de piața italiană prin organizarea la Camera de Comerț din Lucca a unui Forum de afaceri și a unor întâlniri B2B, cu accent pe domenii de interes, precum: agricultură, transport, turism, comerț, industrii, servicii, IT, energie, altele.

Regiunea Toscana este considerată ca una dintre cele mai frumoase părți ale Italiei. Este regiunea în care Renașterea italiană a produs un patrimoniu artistic de excepție ce include arhitecturăpictură și sculptură, adunate în numeroase muzee faimoase.Toscana este de asemenea cunoscută pentru destinații turistice notabile, pentru vinurile sale și pentru cele 120 de regiuni protejate (rezervații naționale).

Din punct de vedere economic, Produsul Intern Brut (PIB) al regiunii reprezintă 6,80% din cel național. Toscana este o regiune deschisă comerțului internațional cu o pondere a exporturilor toscane în totalul exporturilor italiene de aproximativ 7,5%.

Programul profesional este completat de un program de vizitare a unor obiective turistice de interes: Florența – Galeriile Ufizzi, Capela Medici, Ponte Vecchio, Domul, Baptisteriul, Palatul Pitti, Palatul Signoriei, Galeria Academiei, Biserica San Lorenzo, Casa lui Dante; orașul Lucca – centrul medieval, Piazza dell’Amfiteatro, Domul; Pisa – Turnul din Pisa, Domul, Baptisterul; Siena –  Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Domul;  SAN GIMIGNANO (localitate  declarată monument UNESCO; Parcul Național Cinque Terre; Portofino.

Taxa de participare: 1180 Euro/pers. (firme membre ale CCIAT)

                                 1300 Euro/pers. + TVA (firme care nu sunt membre CCIAT)

Pachetul de servicii cuprinde:

  • Participarea la Forumul de afaceri și la întâlnirile B2B la Camera de Comerț din Lucca în data de 10 iulie 2023;
  • Transport cu autocarul pe ruta Timișoara – Italia – Timișoara;
  • Cazare 6 nopți (loc în cameră dublă) la hotel 4**** cu mic dejun (2 nopți în Noventa di Piave, 4 nopți în Montecatini);
  • Ghid în limba română;
  • Asistență și însoțitor din partea CCIAT pe toată durata deplasării.

Termen de confirmare a participării: 14 iunie 2023

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.