Skip to main content

Bebeluş ucis, într-un accident rutier înfiorător! Maşina condusă de tatăl său, a fost spulberată de o autobasculantă

Accident rutier îngrozitor, petrecut în urmă cu puţin timp, între o autotobasculantă încărcată cu nisip şi un autoturism în care erau cinci persoane, printre care şi un copil de 10 luni.

Impactul vioalent s-a produs pe DN 19E, în localitatea Poclușa de Barcău din judeţul Bihor, unde au fost trimise, de urgenţă, mai multe echipaje de salvare, dar şi un elicopter SMURD.

La sosirea echipelor de intervenţie, toate persoanele implicate în accident erau ieşite din maşină şi din autobasculantă, însă bebeluşul a fost găsit in stop cardio-respirator.

Medicii au început de urgenţă, manevrele de resuscitare dar, din păcate, totul a fost în zadar, micuţul fiind declarat decedat.

Doi dintre adulţii care erau în acelaşi autoturism au suferit mai multe leziuni, fiind transportaţi la spital, pentur îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii încearcă acum să stabilească toate circumstanţele în care s-a produs tragedia şi cine este de vină.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.