Skip to main content

“Minţi de borfaş” caută director la SC Pieţe! Criteriile de selecţie, criticate de fostul manager

Scandalurile de la societatea care administrează pieţele din Timişoara par fără sfârşit, de această data, mărul discordiei fiind organizarea concursului pentru funcţia de director general.

Mirel Pop, cel acuzat de pieţarii care au protestat, zilele trecute, că vrea să majoreze chiriile cu 20%, nejustificat, ocupă postul de conducere interimar.

În aceste condiţii, Consiliul de Administraţie a stabilit calendarul şi criteriile pentru selecţia unui director plin.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Imaginea incompetenţei! Timişorenii din zona Clăbucet au primit boschetari, în loc de parcări şi spaţii verzi

Anunţul a fost postat pe site-ul SC Pieţe, în ziua de Moş Nicolae, un moment nepotrivit, spune fostul director, Liviu Cocean.

“Când ai proteste la ușa societății de trebuie să aduci jandarmii ca să te aperi de proprii clienți, când îți cere presa socoteală pentru măsurile aberante menite să destabilizeze societatea și tu dai răspunsuri puerile, când ești sub lupa deciziilor ilegale și abuzive pe care le-ai luat, când ești anchetat pentru că ai instalat pe post, „cu dedicație”, o persoană fără experiență în conducerea societății, ție, Consiliu de Administrație al PIEȚE S.A. de asta îți „arde”, să organizezi concurs pentru director general ?!?”, a scris Cocean pe facebook.

Fostul director critică şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească aspiranţii la acest post, care au fost stabilite de Consiliul de Administraţie.

VEZI AICI CALDENDARUL CONCURSULUI ŞI CRITERIILE DE SELECŢIE A CANDIDAŢILOR

Printre criterii se numără şi experienţa într-un post de conducere, fără a fi specificată o perioadă minimă.

„Experiența relevantă în conducerea unei societăți” este din nou la fel de irelevantă pentru voi ca și data trecută, din moment ce nu este cuantificabilă ! Adică poți să pui o experiență profesională de minim 10 ani în muncă, dar în conducerea societății o lași total relativă. „Deschideți pâlnia” din nou, ca să îl citez pe dl. Ghiran. Mai concret, lăsați să intre cam pe toată lumea, că odată intrați știți voi cine trebuie să iasă…doar îi ardeți pe „fraieri” la celălalte criterii relative, nu-i așa ?  Aceleași „minți de borfași” care au gândit operațiunea asta, au fost capabili să „elaboreze” și criteriile pentru caietul de sarcini de la serviciile de DDD, tot așa „fără plafon”, tot așa lăsând loc de triere discreționară la criteriul „calitate” și dorind bineînțeles să fie și comisie de „jurizare”, a mai scris Cocean.

CITEŞTE ŞI: FOTO: Atmosferă magică, la Muzeul Satului Bănăţean! S-a deschis Parcul Crăciunului!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.