Skip to main content

VIDEO: Imaginea incompetenţei! Timişorenii din zona Clăbucet au primit boschetari, în loc de parcări şi spaţii verzi

Un nou proiect menit să schimbe la faţă, un cartier din Timişoara, a fost abandonat de administraţia Fritz.

De această dată este vorba despre iniţiativa consilierului local Roxana Iliescu, care a reuşit să primească vot favorabil pentru demolarea garajelor din zona Clăbucet şi amenajarea de parcări şi zone verzi, în locul lor.

Proiectul, care ar fi putut fi gata încă din septembrie, bate pasul pe loc, iar cei responsabili ridică din umeri.

CITEŞTE ŞI: FOTO: Atmosferă magică, la Muzeul Satului Bănăţean! S-a deschis Parcul Crăciunului!

“Suntem în situația absolut jenantă și de-a dreptul strigătoare la cer, în care o mare parte din locuitorii din aceasta zonă, proprietari de garaje, și-au demolat singuri garajele încă din luna septembrie, iar municipalitatea stă acum și se uită la stele, neputincioasă, incapabilă să demoleze niște garaje amărâte ce au mai rămas în locația respectivă!

De ce? Pentru că administrația Fritz nu mai dorește să demoleze cu Colterm, societatea cu care are contract și cu care se făceau demolările în trecut, ci cu Societatea Drumuri Municipale”, a explicat Roxana Iliescu.

O chestiune simplă, care implică eliminarea serviciilor de demolare din contractul pe care Primăria îl are cu Colterm şi încheierea unui nou contract, cu SDM.

Doar că, de mai bine de trei luni, administraţia Fritz nu mişcă un deget, pentru a rezolva problema, deşi şi Colterm vrea să scape de serviciile de demolare.

Iar în timp ce reprezentanţii Primăriei ţin lucrurile blocate, garajele eliberate de locuitorii de bună credinţă, s-au transformat în adăpost pentru oamenii străzii.

“Administrația Fritz pierdută între incompetență și nepăsare! În loc de noi locuri de parcare, copaci plantați și spațiu verde frumos amenajat, avem în schimb adăpost pentru oamenii străzii ce și-au găsit loc printre zidurile rămase ale fostelor garaje!

Din respect pentru timișorenii din zona Clăbucet, primarul Fritz ar trebui să se implice direct în deblocarea proiectului care vizează demolarea garajelor și amenajarea unor noi locuri de parcare”, a mai scris Roxana Iliescu, pe facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.