Skip to main content

FOTO: Atmosferă magică, la Muzeul Satului Bănăţean! S-a deschis Parcul Crăciunului!

În această seară s-a deschis Parcul Crăciunului, din Timişoara, iar atmosfera de sărbătoare a cuprin întregul Muzeu al Satului, care găzduieşte evenimentul, şi în acest an.

Este singurul festival de iarnă cu zonă încălzită pentru spectacole, patinoar acoperit și food market protejat de ploaie și zăpadă.

Intrarea este gratuită, la fel accesul la patinoar, precum și la atelierele și spectacolele zilnice pentru copii.

CITEŞTE ŞI: A furat tot ce i-a căzut în mână! Un curier și-a lăsat clienții fără coletele comandate

În Laboratorul Crăciunului, zona încălzită pentru spectacole, vor avea loc seară de seară, începând cu ora 20:30, momente muzicale LIVE din seria de showcase-uri MUZICON.

Ne propunem ca anul acesta să susținem artiștii locali care vor veni în fața publicului cu sesiuni de muzică live și concerte. Avem încredere în potențialul lor, suntem dornici să îi promovăm și încurajăm timișenii să guste și altceva decât artiștii mainstream care vin punctual, pe onorarii substanțiale. Mai ales în contextul Capitalei Europene a Culturii, pe lângă organizarea și finanțarea evenimentelor din Programul Cultural, avem datoria de a crea condițiile necesare pentru ca viața culturală a comunității să se dezvolte”, anunţa Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Evenimentul ajuns la cea de-a doua ediție vine și cu un nou concept vizual inedit.

Pentru patinoarul de 500 mp au fost pregătite efecte speciale, iar zecile de luminițe întregesc atmosfera festivă.

Iată mai jos programul complet al Parcului Crăciunului:

Accesul la Muzeul Satului Bănățean se poate face fie folosind cursa regulată a STPT, dar și cu un autobuz pus la dispoziția celor interesați, care va pleca de lângă parcarea Modex din centrul Timișoarei.

Parcul Crăciunului va fi deschis timp de trei săptămâni, din 6 decembrie până pe 27 decembrie, în intervalul orar 17:00 – 22:00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.