Skip to main content

Mergi gratuit la Untold sau Neversea, dacă donezi sânge! Caravana mobilă ajunge la Timișoara, în acest weekend

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea încep cea de-a 10 ediție a campaniei de donare de sânge „BLOOD NETWORK”.

Caravana mobilă ajunge la Timișoara, în acest final de săptămână, în parcarea Kaufland, Strada Chimiștilor 5-9, Vidrighin.


Cei care donează sânge l sâmbătă și duminică, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu pe reteaua.sieudonez.ro, vor primi un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2024.

Organizatorii anunță că donarea de sânge, la caravana mobilă, se va face în limita capacității de recoltare.

De asemenea, cei care aleg să doneze sânge în Centrele de Transfuzii trebuie să acceseze site-ul untold.com  sau  neversea.com, pentru a completa formularul de înscriere, să atașeze o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri:

-UNTOLD:  https://wkf.ms/446Npkn

-Neversea: https://wkf.ms/3vR9aYQ

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.