Skip to main content

Leii din Banat, meci decisiv pentru ultima etapă din faza secundă a Ligii Naționale de Baschet!

SCM Timișoara va fi pusă față în față cu CS Vâlcea, în partida importantă pentru etapa a 26-a, care este și ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18.

Meciul se va juca mâine, de la ora 18.00, la sala Constantin Jude.

Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a treia în ierarhia, înaintea fazei play-out.

Alb-violeții vor, de asemenea, să-și ia revanșa după înfrângerea de la Rm. Vâlcea, suferită la 2 martie.

„Nu mă gândesc decât la a concretiza avantajul terenului propriu. Îmi doresc să facem un joc mai bun decât la precedenta apariție acasă și să câștigăm. Avem nevoie de un succes pentru a ne asigura un loc mai bun în perspectiva următoarei faze a campionatului. Consider că avem o echipă mai bună decât Vâlcea. Rezultatul din tur, de la Vâlcea, nu este o imagine reală a noastră. Nu am reușit să ne arătăm valoarea în cele mai recente partide de campionat, însă trebuie să jucăm mai bine. Este ultima șansă de a ne îmbunătăți jocul înaintea fazei play-out. E nevoie să rămânem uniți, să credem în forțele noastre și consider că în felul acesta vom câștiga”, spune Nikola Gajic, extremă SCM Timișoara.

Ocupanta locului al treilea va juca în faza eliminatorie împotriva formației CSM Focșani, iar cea de pe patru, cu CSM Petrolul Ploiești.

Play-out-ul se dispută după sistemul „trei din cinci”, iar învinsele din primul tur vor retrograda în liga secundă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.