Skip to main content

VIDEO Lebădă salvată de polițiști, înainte de a fi lovita de o mașină pe autostrada A1! Ulterior a fost eliberată în mediul ei natural

Polițiștii de la Protectia Animalelor au fost alertați cu privire la faptul că o lebădă s-a rătăcit în apropiere de autostrada A1 și există riscul să fie lovită de mașini.

Un echipaj de polițiști de la Biroul pentru Protecția Animalelor Hunedoara a ajuns la locul indicat de apelant, și anume pe raza localității Soimuș, unde a și fost prinsă lebăda.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Hunedoara au fost sesizați telefonic de către un participant la trafic despre faptul că, în zona autostrăzii A1, pe raza comunei Șoimuș se afla un exemplar de pasăre de talie mare în pericol de a fi lovit de mașini. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că este vorba despre o lebădă care, după examinarea medicală de specialitate nu prezenta leziuni”, transmite IPJ Hunedoara.

Ulterior lebăda a fost eliberată în mediul natural din zona râului Mureș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.