Skip to main content

L-ați văzut? Un bărbat din Timișoara a dispărut fără urmă! Poliția cere ajutor tuturor

Polițiștii timișeni fac cercetări pentru depistarea unui bărbat dispărut fără urmă!

Bărbatul în vârstă de 69 ani a dispărut ieri dimineață. A plecat în jurul orei 10 de la domiciliul său din strada Adam Mickiewicz, din Timişoara într-o direcție necunoscută, iar până în prezent nu a mai revenit.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 de metri, ochi albaștri-verzui, păr scurt grizonat, constituție altetică, aproximativ 75 kg.

La data dispariției, bărbatul purta un tricou albastru, pantaloni lungi negri cu vipușcă albă și o vestă albastră.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.