Skip to main content

În Timiș, AUR are primul cabinet parlamentar din mediul rural! Cu tabloul lui George Simion și cu un deputat “exclus” pentru că și-a înjurat colegii, la beție

Reprezentanții AUR au planuri mari de viitor, încurajați și de ultimele sondaje de opinie care, la nivel național îi plasează pe primul loc, în opțiunile electoratului.

Și-au propus un scor de 58% pentru fiecare rundă de alegeri care va avea loc anul viitor, iar pentru asta au nevoie de filiale în cât mai multe localități.

CITEȘTE ȘI: L-ați văzut? Un bărbat din Timișoara a dispărut fără urmă! Poliția cere ajutor tuturor

Astăzi au inaugurat sediul de la Giroc, unde va funcționa și cabinetul parlamentar al lui Titi Stoica, cel despre care președintele AUR, George Simion, anunța că va fi exclus din partid, după ce s-a îmbătat și a sunat mai mulți colegi din PSD pe care i-a înjurat.

„Omul ăsta are o problemă cu alcoolul, e un păcat. Ştiam de problema lui, a recidivat. Mulţi români suferă de această patimă. Nu face cinste nici partidului nostru, nici Parlamentului României, cum nici cei de la PSD şi PNL nu fac cinste Parlamentului României. Da, o să-l excludem din rândurile noastre pe domnul deputat Ciprian Titi Stoica. Trebuie să fim intransigenţi, dacă vrem să curăţăm Parlamentul acela şi noi alegem de fiecare dată să dăm un exemplu”, spunea George Simion, în iunie 2023.

După nici trei luni de la această declarație, Titi Stoica nu doar că este în continuare membru AUR, dar este și unul dintre cei mai activi parlamentari, după cum îl prezintă colegii din organizația Timiș.

Tocmai de accea, i-au făcut cadou un cabinet parlamentar la Giroc, unde deputatul promite să vină cât mai des să stea de vorba cu localnicii și să le rezolve problemele, cu gândul la alegerile de anul viitor.

“Vom atinge acel deziderat de 58%. Acesta este procentul românilor nemulțumiți pentru care, cu siguranță, prima lor opțiune va fi AUR. Ne propunem acest rezultat pentru toate tipurile de alegeri de anul viitor: europarlamentare, locale, parlamentare și, de ce nu, prezidențiale, pentru că și din primul tur, cu 58% se poate câștiga președinția”, a declarat astăzi, deputatul AUR, Titi Stoica.

În Timiș, biroul parlamentar AUR de la Giroc este primul din mediul rural, iar entuziasmul membrilor de partid a fost atât de mare, încât au pus la cinste, tabloul liderului suprem, George Simion.

“În sediul nostru, în casa noastră, nu înseamnă un cult al personalității. Nu l-am afișat pe stradă sau în vreo instituție publică. Este în casa noastră, iar el este președintele nostru care va fi și președintele României. Ne-am întâlnit (cu George Simion, n.r), am vorbit și mi-a cerut să pun în slujba partidului, totă expertiza mea. M-a căutat și m-a găsit. Da, a venit la mine și a stat de vorbă cu mine”, a explicat Filip Stancu, coordonator AUR.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Ediția a șasea a UVT Liberty Marathon a fixat Timișoara pe harta maratoanelor de șosea din România!

Universitatea de Vest din Timișoara a organizat duminică, 1 octombrie, a șasea ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea “UVT Liberty Marathon”.

Barbiere Barbershop Timișoara: locul unde eleganța întâlnește tradiția. John Malkovich şi John Newman, printre vedetele care i-au trecut pragul

De la inaugurarea sa din 2017, Barbiere Barbershop a reprezentat epicentrul stilului și eleganței masculine în inima Timișoarei. Aici, tradiția tunsului și aranjării bărbii se îmbină perfect cu luxul și accesibilitatea.

Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Autorul Thomas Perle, care în prezent scrie împreună cu Clemens Bechtel textul pentru piesa Sidy Thal la Teatrul German de Stat Timișoara, va fi distins în acest an cu celebrul premiu austriac de teatru, Premiul Nestroy.

Primăria desființează zeci de locuri de parcare de pe bulevardul Take Ionescu pentru a face culoar autobuzelor!

Primăria Timișoara va înființa benzi speciale de preselecție pentru mijloacele de transport în comun, în mai multe intersecții de pe bulevardul Take Ionescu. Însă pentru asta va desființa zeci de locuri de parcare.

PNL Timiş, cu un picior în groapă! Analiza dură făcută de senatorul USR, Raoul Trifan

Raoul Trifan, senator USR de Timiş, face o radiografie a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, după plecarea lui Ben-Oni Ardelean.

Valer Kovacs, la Sursa de Vest fără Filtru

Ag. şef. Valer Kovacs, de la Brigada Autostrăzi, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – luni, 02 octombrie 2023.

Accident înfiorător! Un om a murit după ce a intrat cu mașina sub un tir!

Accident grav de circulație în această după amiază, pe o șosea din vestul țării! Un om și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un camion.

RETIM și ADID Timiș au început a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 0 Ghizela!

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Timișeni pot preda deșeurile, începând de astăzi, gratuit la containerul RETIM! 

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.