Skip to main content

În Timiș, AUR are primul cabinet parlamentar din mediul rural! Cu tabloul lui George Simion și cu un deputat “exclus” pentru că și-a înjurat colegii, la beție

Reprezentanții AUR au planuri mari de viitor, încurajați și de ultimele sondaje de opinie care, la nivel național îi plasează pe primul loc, în opțiunile electoratului.

Și-au propus un scor de 58% pentru fiecare rundă de alegeri care va avea loc anul viitor, iar pentru asta au nevoie de filiale în cât mai multe localități.

CITEȘTE ȘI: L-ați văzut? Un bărbat din Timișoara a dispărut fără urmă! Poliția cere ajutor tuturor

Astăzi au inaugurat sediul de la Giroc, unde va funcționa și cabinetul parlamentar al lui Titi Stoica, cel despre care președintele AUR, George Simion, anunța că va fi exclus din partid, după ce s-a îmbătat și a sunat mai mulți colegi din PSD pe care i-a înjurat.

„Omul ăsta are o problemă cu alcoolul, e un păcat. Ştiam de problema lui, a recidivat. Mulţi români suferă de această patimă. Nu face cinste nici partidului nostru, nici Parlamentului României, cum nici cei de la PSD şi PNL nu fac cinste Parlamentului României. Da, o să-l excludem din rândurile noastre pe domnul deputat Ciprian Titi Stoica. Trebuie să fim intransigenţi, dacă vrem să curăţăm Parlamentul acela şi noi alegem de fiecare dată să dăm un exemplu”, spunea George Simion, în iunie 2023.

După nici trei luni de la această declarație, Titi Stoica nu doar că este în continuare membru AUR, dar este și unul dintre cei mai activi parlamentari, după cum îl prezintă colegii din organizația Timiș.

Tocmai de accea, i-au făcut cadou un cabinet parlamentar la Giroc, unde deputatul promite să vină cât mai des să stea de vorba cu localnicii și să le rezolve problemele, cu gândul la alegerile de anul viitor.

“Vom atinge acel deziderat de 58%. Acesta este procentul românilor nemulțumiți pentru care, cu siguranță, prima lor opțiune va fi AUR. Ne propunem acest rezultat pentru toate tipurile de alegeri de anul viitor: europarlamentare, locale, parlamentare și, de ce nu, prezidențiale, pentru că și din primul tur, cu 58% se poate câștiga președinția”, a declarat astăzi, deputatul AUR, Titi Stoica.

În Timiș, biroul parlamentar AUR de la Giroc este primul din mediul rural, iar entuziasmul membrilor de partid a fost atât de mare, încât au pus la cinste, tabloul liderului suprem, George Simion.

“În sediul nostru, în casa noastră, nu înseamnă un cult al personalității. Nu l-am afișat pe stradă sau în vreo instituție publică. Este în casa noastră, iar el este președintele nostru care va fi și președintele României. Ne-am întâlnit (cu George Simion, n.r), am vorbit și mi-a cerut să pun în slujba partidului, totă expertiza mea. M-a căutat și m-a găsit. Da, a venit la mine și a stat de vorbă cu mine”, a explicat Filip Stancu, coordonator AUR.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.