Kosovari, prinși pe frontiera verde din Timiș! 

Kosovari, opriţi la frontieră în timp ce în cercau să treacă ilegal granița în România! 

Poliţiştii în cooperare cu jandarmii timișeni, au depistat trei cetăţeni din Kosovo care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos.

Totul s-a întâmplat seara trecută, în jurul orei 23.30, când poliţiştii au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere. Astfel au depistat trei persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România, în apropierea localităţii Comloşu Mic, judeţul Timiş.

Persoanele în cauză nu deţineau documente de identitate asupra lor și au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei în cauză sunt trei bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani. Aceştia au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp, din Serbia, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei.

În cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Cei trei bărbaţi urmează să fie predaţi unei echipe din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, pentru luarea măsurilor legale ce se impun. Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.